Jongerenreizen en jeugd vakanties
Vakantie startpagina

Jongerenvakanties in Europa

Jongerenreizen en vakanties voor de jeugd: leren surfen op vakantie!

Boek een jongerenreis online
Op deze pagina hebben we vakantie-aanbiedingen van reisorganisaties geselecteerd die reizen speciaal voor jeugd en/of jongeren organiseren. Deze organisaties proberen het jongeren zoveel mogelijk naar de zin te maken door ze een vakantie aan te bieden waarin zij voor een groot deel bepalen wat ze gaan doen. Meestal is het daarbij mogelijk om zowel per bus als met het vliegtuig te reizen. Vergeet overigens niet om voor vertrek een reisverzekering af te sluiten indien je daar nog niet over beschikt!

We wensen je veel plezier met het uitkiezen van je vakantie voor dit jaar en alvast een goede reis!

Sorteer de koppelingen in deze jongeren reizen rubriek op:  

GoGo Tours

GoGo Tours biedt reizen speciaal voor jongeren naar onder meer de volgende zonnige bestemmingen: Egypte, Griekenland, Turkije, Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië en Bulgarije. Overnachten kan in all-inclusive hotels, appartementen, bungalows of op een camping. Of het nu om een lekkere relax-vakantie of een wat meer avontuurlijke reis gaat, GoGo heeft de perfecte reis voor jou vast in haar assortiment.

X-Travel

X-Travel is het adres voor de net iets extremere jongerenvakantie naar toplocaties in onder meer België, Frankrijk, Corsica, Spanje, Portugal, Griekenland (Kos, Kreta en Rhodos), Hongarije (Siofok), Italië, Kroatië Terschelling en Turkije. De jongeren-reizen van X-Travel zijn stuk voor stuk prima geregeld en doordat ze alleen online boekbaar zijn lekker voordelig.

Enjoy It

Enjoy-It organiseert reizen voor jongeren en iedereen die zich jong voelt. Voor zowel zon vakanties naar de hot spots van het moment in o.a. Spanje, Italië, Turkije en Griekenland, wintersport in Frankrijk, weekendtrips naar o.a. Disney Resort Parijs als city trips naar o.a. Londen, Praag en Barcelone kun je terecht bij deze reisaanbieder. Reizen kan zowel per vliegtuig als per bus.

Beaches.nl

Bij Beaches.nl budget holidays kun je een jongerenreis boeken die zowel relax- als actieve elementen kent. Naast lekker bruin bakken op het strand en 's avonds feesten in de leukste bars en disco's kun je ook deelnemen aan excursies en avontuurlijke evenementen zoals wildwater-raften, klimmen en abseilen, duiken, mountainbiken, canyoning, zeekanoën en meer sportieve en spannende activiteiten. Dit alles uiteraard onder ervaren begeleiding.

GoFun

Gofun biedt vakanties voor jongeren aan naar Zuid-Europese bestemmingen als Griekenland (Kreta, Rhodos en Kos), Turkije en Bulgarije. Voor een zeer voordelig bedrag boek je bij GoFun.nl online een spetterende vakantie vol zon, zee en strand. De reisleiders weten precies waar je moet zijn en tonen je de leukste discotheken, kroegen en hotspots waar je andere jongeren kunt ontmoeten. GoFun is mede dankzij haar coole bestemmingen dé specialist in jongerenreizen.  tip

Jongerenreizen startpagina

Vinea jongerenreizen

Vinea organiseert reeds meer dan 50 jaar actieve vakanties en strandvakanties voor jeugd en jongeren van 7 t/m 19 jaar in Nederland en de rest van Europa. Met een vakantie via Vinea kun je onder andere kiezen om te gaan raften, surfen, kiten, paardrijden en zeilen. Maar ook bijvoorbeeld een taal leren behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een relaxte zonvakantie waarin je zelf met je reisgenoten de dagplanning maakt.

Beachmasters jongerenreizen

Beachmasters heeft speciaal voor jongeren voordelige vakantie-aanbiedingen naar onder meer Frankrijk, Griekenland, Italië, Spanje, Turkije en Portugal. Zowel reizen per bus als per vliegtuig behoren tot de mogelijkheden. Beachmasters.nl maakt van je vakantie één groot feest vol zon, zee, strand en mogelijkheden om lekker te relaxen.

Simbo.nl

Simbo.nl organiseert vakanties voor kinderen, jeugd en jongeren (van ongeveer 5 tot 21 jaar oud) zonder aanwezigheid van de ouders, maar wel met 24 uur per dag professionele begeiders. Tijdens de vakantie kan aan tal van activiteiten worden deelgenomen, tevens organiseert Simbo vakanties met een specifiek thema, zoals talenvakanties, tennisvakanties, duikvakanties, surfvakanties en natuurlijk ook 'gewoon' zon- en strandvakanties in bekende oorden.

De meeste jongerenreizen kennen als eindbestemming onder de jeugd populaire oorden met veel zon, zee, strand en uitgaansgelegenheden, waaronder het Spaanse Blanes, Lloret de Mar, Salou en Calella, het Turkse Alanya en Marmaris, de Griekse eilanden Rhodos, Kreta en Kos of 'gewoon' het immens populaire Nederlandse waddeneiland Terschelling. Een aantal aanbieders heeft daarnaast ook actieve, avontuurlijke jongerenvakanties in het aanbod zitten. Tijdens deze vakanties kun je bijvoorbeeld (leren) zeilen, surfen, raften, paardrijden, spreken en schrijven in een vreemde taal maar ook een stad of gebied beter leren kennen. Bezoek de hierboven genoemde websites om de meest recente aanbiedingen te bekijken.

  Help mee aan het opbouwen van deze jeugdvakanties startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar vakanties | Suggesties voor jongerenvakanties? | Deze pagina bij uw favorieten

Reizen voor jongeren
Op deze startpagina jongerenreizen vind je alle bekende aanbieders van jongeren- en jeugdvakanties. Zij verzorgen zowel vliegreizen als busreizen naar de hotspots van het moment. Ori&eum;nteer je rustig bij deze organisaties en kijk wat er allemaal mogelijk is om de komende zomervakantie een groot succes te laten worden. We wensen je alvast een coole en bruisende vakantie toe!

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen