Avontuurlijke vakanties en reizen, individueel of met een groep
Vakantie startpagina

Avontuurlijke vakanties en reizen

Ben je avontuurlijk aangelegd en niet zo'n liefhebber van zon-, zee en strandvakanties? Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van reisorganisaties die avontuurlijke reizen naar verre oorden aanbieden. Vaak sleep je je eigen bagage mee in een rugzak en kook je 's avonds moe maar voldaan je eigen eten, waarna je van een welverdiende nachtrust in een tent of bij de lokale bevolking geniet. Niks lawaaierige hotels, stampende disco's en zonverbrande toeristen. In plaats daarvan slaap je onder een sterrenhemel en geniet je 's nachts van een intense rust om de volgende dag met frisse moed verder te gaan met je vermoeiende maar zeer tot de verbeelding sprekende reis.

Lijkt zo'n avontuurlijke reis je wel wat? Kijk dan 's op je gemak rond bij onderstaande aanbieders van avontuurlijke vakanties. Via sommige van deze reisorganisaties is het alsnog mogelijk om een lekker luie zonvakantie te boeken, maar dan meestal wel naar wat exotischer oorden.

Sorteer de koppelingen in deze avontuurlijke reis boeken rubriek op:  

2 gerelateerde rubrieken:

noSun

Heb je zin in een avontuurlijke vakantie op een plek zonder strand waar het lang niet altijd zeker is of de zon wel schijnt? Kijk dan 's bij noSun. Zij bieden groepsreizen en individuele reizen door Noord-Europa (Schotland, Ierland, Engeland, Wales, Zweden, Noorwegen en Tsjechië) voor mensen die het avontuur op willen zoeken.  tip

TravelXS

Bij TravelXS kun je zelf helemaal je eigen reis regelen en ben je dus in feite je eigen reisagent. Via de website van TravelXS wordt je direct in contact gebracht met lokale reisagenten, aan wie je je specifieke wensen kenbaar kunt maken zonder dat er een reisorganisatie tussen zit die een vast programma voor je in petto heeft. Je kunt dus helemaal zelf bepalen wat je wel en niet wilt doen en zien tijdens je avontuurlijke reis op maat. Bovendien ben je goedkoper uit omdat er geen tussenpersonen zijn die de prijs hoger maken.

Koningaap.nl

Koning Aap Reizen biedt meer dan honderd avontuurlijke vakanties door meer dan tachtig landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en natuurlijk ook Europa. Zowel groepsreizen als individuele reizen behoren tot de mogelijkheid. Ben je in voor een verre, avontuurlijk reis? Neem dan eens een kijkje bij Koningaap.nl.

Djoser

Djoser is dé reisorganisatie voor iedereen die graag wat meer wil zien van de natuur en cultuur in een gebied dan slechts de gebaande paden die reeds door drommen toeristen worden bevolkt. De wereldwijde groepsrondreizen van Djoser hebben een avontuurlijk en actief karakter en zijn geschikt voor ieder met een normale conditie. Combineer individuele vrijheid met het gemak van een georganiseerde groepsreis: boek je actieve vakantie bij Djoser.nl.

Avontuurlijke reizen startpagina

Baobab

Baobab reizen staat voor avontuurlijke groepsreizen met een reisleider die het gebied waar je rondtrekt echt goed kent. Baobab kent drie soorten reizen: avontuurlijke rondreizen met een groep (in gebieden op alle continenten) met de ene keer het accent op landschap en natuur en de andere keer op bevolking en cultuur, reizen voor avontuurlijke gezinnen (Baobab Xperience) en reizen waarbij je meewerkt aan een lokaal project (Baobab United).

Shoestring.nl

Shoestring biedt avontuurlijke vakanties voor mensen die het leuk vinden om onze prachtige planeet te ontdekken. Zowel voor een groepsreis als voor een individuele vakantie kun je terecht bij Shoestring.nl. Of het nu gaat om een kampeerreis door Afrika, een trekking in Nepal of een groepsrondreis door bijvoorbeeld Cuba, Mexico of Peru, Shoestring heeft de meest fantastische vakanties vol avontuur in haar assortiment.

Kuoni.nl

Kuoni is dè specialist in vakanties naar verre oorden. Dit is het adres voor een luxe strandvakantie op een eiland of atol, een rondreis in Nieuw Zeeland, Australië of Amerika, vliegtickets naar verre bestemmingen, een cruise in de Caribbean of langs de Mexicaanse Riviè, een luxe autoreis door de VS of een reis met een camper door bijvoorbeeld Canada. Ook groepsreizen per touringcar of minibus behoren tot de mogelijkheden.

Vakantie.geld-gids.nl is de startpagina voor vakanties en reizen, ook voor avontuurlijke trekkings en backpackvakanties naar verre oorden. Bij ons vind je flink wat aanbieders van avontuurlijke reizen. Kijk en vergelijk rustig voordat je boekt, het aanbod is namelijk enorm! Vergeet daarna ook niet om, indien je er nog geen hebt, een reisverzekering af te sluiten.

  Help mee aan het opbouwen van deze backpacking reizen startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar reizen | Suggesties voor avontuurlijke vakanties? | Deze pagina bij uw favorieten

Voor goedkope en avontuurlijke rondreizen per groep of individueel is dit dé startpagina. Vergelijk reizen van meerdere aanbieders van backpacking reizen naar verre oorden en boek je vakantie daarna online.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen